Oblikovan je za stopnjevanje in poglabljanja doživetij ljubljenja. Želeli smo ustvariti umetniški izdelek, ki bo revolucionarno približal ljubljenje in erotično yogo. S tem približamo duhovnost skozi tantrični sex, ki je bil prevladujoč v starodavnih kulturah Kama Sutre seksualnih položajih. Izdelek smo oblikovali, testirali in ustvarjali s pomočjo parov iz vsakdanjega življenja in nekaj letnimi izkušnjami. Videli boste, da smo oblikovali najbolj udoben, lep in funkcionalen izdelek našega časa.

Opis in tehnični podatki:

Narejen je iz naravnega bukovega masivnega lesa v treh različnih barvnih odtenkih. Masivni les mu daje stabilnost in trdnost tudi pri večjih obremenitvah. Na spodnji strani kjer se plošča stika tal, so nameščene gumijaste nedrseče in po višini nastavljive nogice, ki omogočajo regulacijo in popolno prilagoditev tal.
Oblazinjen del je sestavljen iz dveh delov. Notranjost je iz PU-pene, zunanji del pa iz prevleke, ki je snemljiva in pralna v pralnem stroju na 30 stopinj. Blago prevleke je iz imitacije svile (žakard) in se ne krči in ne razteza. Dobavljiv je v šestih različnih barvnih vzorcih.
Oblazinjeni del je pritrjen po celi dolžini krivine na sistem »ježek« in je lahko snemljiv. Pritrjen pa je tudi na sprednjem in zadnjem delu Love Sofe in ga je treba iz spodnje notranje strani odpeti in skozi režo potegniti del »ježka« šele nato se da blazino odstraniti od ostalega lesenega okvirja. Na enak način, pa se blazino namesti nazaj na leseni del.

Dimenzije: dolžina 195cm, višina 65cm, širina 38cm
Teža: 31,5 kg